Кадър Нова тв Протест в центъра на София. Хотелиери и ресторантьори

...
Кадър Нова тв Протест в центъра на София. Хотелиери и ресторантьори
Коментари Харесай

Хотелиери и ресторантьори блокираха Орлов мост, искат намаляване на ДДС

Кадър Нова тв 

Протест в центъра на София. Хотелиери и ресторантьори проведоха проява с искане за понижаване на Данък добавена стойност. Първоначално те се събраха пред Народното събрание, макар постигнатото нощес съглашение с Министерството на финансите, оповестява " Нова телевизия ".

 

Малко след началото на демонстрацията протестиращите се реалокираха пред постройката на Министерския съвет, а по-късно блокираха основното кръстовище на Орлов мост.

Според съглашението Наредбата за въвеждане на софтуерите за ръководство на продажбите се отсрочва с 6 месеца. Въпреки това пред Народното събрание митинг въпреки всичко има. Хотелиери и ресторантьори желаят понижаване на ДДС-то. След срещата Владислав Горанов сподели, че  при отлагането на Наредбата, която тормози сектора, първите три месеца ще бъдат употребявани за взаимна работа с специалистите на съответните организации и  НАП. Това се прави за да се реализиран изясняваният неяснотите, за които претендира бизнеса.

Министърът на финансите даде обещание, че в идващите седмици ще бъдат извършени и срещи във връзка с режима за запечатване на комерсиалните обекти.

Протестът на хотелиерите беше подсилен от „ Възраждане “, „ Изправи се.БГ “ и Българска социалистическа партия.

„ Днес парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " се включи в митинга с искане за оставка на нездравословното държавно управление на Бойко Борисов ”, написа Корнелия Нинова във Фейсбук.

„ Истинският избор на съмнение се състоя отвън Народното събрание. Исканията на хората са обективни. Ние ги поддържаме. Нека всички недоволни да се обединим и продължим. Промяната е допустима. Тя е в нашите ръце ”, написа още соцлидерката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР